Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland ser du så förvirrad ut

Då vill jag hålla om dig
Be dig vara lugn

Men jag får inte
Du vill inte
Säger du

Jag vill ta tag i dig
Tala om att jag finns
Jag finns för dig
Ännu

Jag vill svälja stoltheten
tala om vad jag känner

Rista

in det i din själ
så att du aldrig glömmer

Glöm mig inte

Tyck inte illa om mig
för att jag inte kan glömma

Ibland ser jag ensamhet i dina ögon
Då vill jag också vara ensam

Med dig




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 527 gånger
Publicerad 2006-09-28 19:09



Bookmark and Share


  Manal
ah en dikt som får hjärtat att brista, men ändå så vackert.
2007-02-04

  TiVa
Den här lämnar spår.. tack..
2006-10-01

    Katja
awww, såå fin! Verkligen fin!
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala