Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam över en kopp te vaknar filosofen...


Lunchrusning

Jag sitter här
Ser mig omkring
Omringad av människor
så uppfyllda av sitt eget

De verkar så problemfria
Som om de lagt

tristessen

åt sidan för en stund
för att ägna sig
åt de ämnen
som gör tillvaron till ett liv

Kärleken
Sorgen
Saknaden

Dessa livets hörnstenar
som har skapats ur varandra

Snart måste alla vidare
Då finns ingen tid att ta sig
för egna eller andras

tankar

Det får bli nästa gång




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-09-28 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala