Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I landet mellan barn och vuxen är det lätt att gå vilse


Ingenmansland

Tiden rinner ifrån mig
Den gamla

Ny tid är på väg
men jag står mittemellan

Har ingen självklar plats
Ingen självklar uppgift

Det som fanns förut
har spridits för vinden
och här står jag

som en resande utan färdväg
utan karta och ensam

Inte övergiven
men utan sällskap

För att komma vidare
behöver jag hitta mig själv
och den rätta vägen

Vägen mot en ny tid




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-09-28 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala