Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror inte du vet

Du förstår inte
Du ser inte min förtvivlan

Varför ska det vara så svårt?

Du låg gömd i mitt inre

Så plötsligt

dyker du upp igen
utan förvarning
och får mig att hoppas
men aldrig veta.

Aldrig får jag veta
vad du egentligen vill

Jag vet att det är svårt
men ge mig en chans
Låt mig få älska dig

Jag vill att du ska veta




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-09-28 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala