Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden åtrå

får mig till tårar
Förbjuden för dig mest

men dina ögon tillåter

Jag säger nej

Vet att mitt ja
bara skulle såra mig

Du har ditt liv

Jag vet bara
vad som aldrig blir mitt

Kanske törstar jag bara efter kärlek
men inte så här
Det var inte så här jag ville ha det

Jag vill ha någon
Kanske dig
Om du vill ha mig
Bara mig




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 657 gånger
Publicerad 2006-09-28 19:44



Bookmark and Share


  Zabina
\"Du har ditt liv\"

Det sitter som en smäck... och det är jobbigt.
Ett helt annat liv, ett viktigt liv, det kan man ju inte ta.

Vackert, så vackert!
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala