Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsdrag


Kunde stängt dörren

Dörren
till mina känslor

Inte låtit dig komma in

Kunde ha blundat
för att slippa se dig

Kunde ha hållit mig kvar i mig själv

Inga höga berg
men inte heller denna

avgrund

återvändsgränd

Kunde stängt dörren
men det gjorde jag inte

och nu drar det här inne




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 531 gånger
Publicerad 2006-09-28 19:47



Bookmark and Share


    Toro
Jomen faktist, enkelt beskrivande av en svårfångad känsla
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala