Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mig okänd

men jag vill veta

Jag vill läsa dig
som en bok
från pärm till pärm

Prologen gav mersmak

Finns det tid?

Kanske hinner jag så långt
att jag inte vill sluta
Blir avbruten
för att inte återvända

Kanske har jag blivit bedragen
av omslaget

Kanske faller allt på plats

Ska jag någonsin få se dig igen?




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-09-28 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala