Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss Goody Twoshoes


Duktiga flicka
var har du lagt din själ?

Skalet finns ju där
med sitt spel
med rädslorna
och den kväljande präktigheten

Själen står ej att finna
Den starka
med egen vilja

Navet i ditt liv

Utan den
blottad strupe

Offer

Sök åter din själ
Finn din styrka
Våga stå själv
och vara äkta

Rakt igenom

Okrossbar




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-09-28 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala