Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till farfar

Älskade farfar
i evigheten

Kan du se mig nu?

Ser du kärleken
som strömmar
nerför mina kinder?

Du kände inte mig
på riktigt

Men jag känner dig nu
Nära

Du har alltid funnits i mig
och finns här nu

Ett långt liv
slitsamt
men omgärdat av kärlek
har fått ro

Din själ kommer alltid leva vidare
I oss

Vi ses igen
I evigheten




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-09-28 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala