Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en blick

Ge mig ett leende
Säg att du känner som jag

Utan att inse
sög du tag i mitt hjärta
och nu står jag här
Vet ingenting

Ses vi igen?

Säkert
men kommer känslan
vara densamma

Jag har trott mig veta förut
Kanske har jag fel igen
kanske inte

Jag kommer inte släppa dig
Inte ännu
Det känns för starkt

Jag vill vara med dig

Så ge mig en blick
Ge mig ett leende
Säg att du känner som jag




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-09-28 21:46



Bookmark and Share


    Lillis
Vackert med upprepningarna!
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala