Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Vad hade vi?

Kanske inget
Bara en dröm om vad som kunde bli.

Tid har passerat
drömmen består
hos mig

Har aldrig riktigt försvunnit

Bara en dröm
Verkligheten en annan

Du har funnit en annan

verklighet

Ett annat liv

Men kanske
bara kanske

är drömmen densamma




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-09-28 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala