Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivalen


Idag såg jag henne
Hon som blev ditt val

Såg i hennes ögon
det ljus
den kärlek
som inte finns i mina

Jag ville säga något
men vågade inte

Vet inte
vad hon vet
hur mycket
om oss

Vet inte heller
vad som blivit
om jag vågat
om du valt mig




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-09-28 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala