Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet i mig

Jag är ett barn
i en kvinnas kropp

Ett känslomässigt barn
rädd för allt som kan såra

Rädd
för att få ont

Blickar skrämmer
ord än mer

Allra mest kärleken

dessa ord
och blickar
kan framkalla




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-09-28 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala