Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De säger jag griper efter stjärnorna

Kanske är det så

Har alltid haft lätt att fastna
för sådant jag inte kan nå

Betraktar gärna på avstånd
och gråter när ingen ser

gråter över ofullständigheten
men vågar aldrig tro på något mer

Rädd för att söka något närmre
något jag tror mig kunna nå

För att sedan se att detta något
befann sig ännu längre bort ändå




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-09-28 21:59



Bookmark and Share


    Lillis
Tycker speciellt om:
"Betraktar gärna på avstånd
och gråter när ingen ser"
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala