Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla er som mist ett hem


En sista natt

får jag sova
med dessa väggar runt mig

dessa väggar har sett mycket
hört mycket
som jag

Bär på minnen
som jag

Vissa minnen bärs med lätthet
andra är för tunga
Orkar inte minnas

Men väggarna står där
Står kvar när jag går

Och jag ska alltid minnas dem




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-09-28 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala