Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anklagad

Dömd
Straffad

Mitt kontrollbehov
har satt mig i detta
kärlekslösa fängelse

Är det på livstid?

Jag är fånge
och domare
på samma gång

Friheten
finns i modet
att släppa taget
kontrollen
hänge sig

Vill vara modig
men vågar inte

Snälla någon
ta min hand
och släpp mig fri




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-09-28 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala