Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mosaik

Vad tror jag?
Vem försöker jag lura?

Bräcklig är jag
som ett glas
med sprickor

En liten törn
och jag går sönder

Faller i bitar

Plockar upp
bitarna
av mig själv
långsamt

Fäster samman
med ord
från andra

Värme

Kärlek

Finns ingen säkerhet i mig
som tar bort sprickorna

Bräckligheten kvarstår
ännu en tid




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-09-28 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala