Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överger dig aldrig

Jag vill torka dina tårar

när de föds i ditt öga

 

Jag vill hålla om dig

när din dag är grå

 

Jag vill finnas där för dig

när du behöver mig

 

Du är min

vän

 

Jag överger

dig

ALDRIG




Fri vers av Cajsa
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-09-28 22:38



Bookmark and Share


  Nessie
Varm dikt om riktig och ärlig vänskap. Väldigt fint skrivet.
2006-09-29

  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet!
2006-09-29

  Annmargreta
Mycket fint och kärleksfullt skrivet till en vän.
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg