Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har reat ut mig själv till en man utan medel

Nu är det nog
Jag tar avstånd nu

Egentligen försent
men jag ville så gärna

Så mycket mer än du

Du gav mig hopp
gång på gång
för att sedan

krossa

detsamma
Jag orkar inte mer

Nu tar jag avstånd
Säger inte för alltid
men för nu

Har reat ut mig själv
till en man utan medel

Men inte mer

Visst vill jag ännu
men inte så här

Ingenting
är värt
det här

Puss och kram
Vi ses




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 524 gånger
Publicerad 2006-09-29 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala