Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårsolen

En vårsol så stark
vänder ansiktet mot

Som jag längtat efter värme
att råda bot

på frusenheten
Tina upp

Slår upp fönstret
tar in denna vår

som tvekat att komma
liksom andra år

Liksom jag
Tvekat

För visst har jag vilja
numera även kraft
att vända ryggen
mot det mörka jag haft

Runt mig
Inom mig

Men något hindrar
som vintern hindrar vår
Kan nu ändå känna solen
från här där jag står

Sol, ge kraft!
Att våga




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-09-29 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala