Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Vad ska jag göra?
Du väcker känslor jag inte vågat röra

Jag fryser, skakar
eller plötsligt
svettas

Floder av ord
som ej kan berättas

Något inom mig
växer
vill ut

Jag bara darrar
tar inget beslut

Är detta jag?
Vem vill jag vara?

Frågor
jag lämnar
åt hjärtat
att besvara

Kan inte fly undan
den äkthet jag känner
fastän jag vet
att sanningen bränner

Vill känna dig
din värme
omkring mig

Din hand i min
gå tätt intill dig

Du och jag




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 554 gånger
Publicerad 2006-09-29 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala