Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste

Behöver dig
och din styrka

Vill du ha min?

Nu är jag sårbar
men med dig
kan jag bli stark

Försöker tyda
din blick
och beröring

men förblindas av egen åtrå

Vill att du vill

Tankar
Drömmar
Hela jag fylls av dig

Så fort du går
kommer saknad

Vill skrika
men är tyst

Inte länge till
Snart vet du




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-09-29 16:20



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Förstår också precis!
2006-09-29

  annso.fie
Åhja.. förstår precis! Bra skrivet :)
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala