Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livrädd

Kan inte andas
Strupgreppet hårdnar

Osynliga fingrar
som gräver sig in i min hals

Sväljer hårt

Vill bara fly
men vart
när faran lurar
inom mig

När mina tankar
är fienden

Var finns skyddet då?

Skulle inte hit igen
men här är jag

Livrädd att leva




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-09-29 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala