Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Du har en plats
här hos mig
om du vill ha den

Denna väntan
har plågat mig

och jag är sårad

men hoppet finns
för läkning

Känner i hjärtat
en ömhet
för stark att förtränga

De få dagar som passerat
känns som så många fler

Det säger allt

För lite tid ihop
för att känna saknad

men du fattas mig
när du inte är här




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-09-29 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala