Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart

Du vill vara med mig

Snart

Säger du

Ber om tid
Vill inte förlora mig

Vad vill jag?

Vet bara att det gör ont
att inte få vara vi

Vill inte plåga dig
Pressa dig

Så jag biter ihop

Skriker
så tyst jag kan

och räknar dagar

Snart

Kanske




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-09-29 16:36



Bookmark and Share


    Martall
Låter som du skriver om en som inte kan välja...?
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala