Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir man så van vid andraplatsen att förstaplatsen känns outhärdlig


Sista muren riven

Idag föll tårarna
för dig
för oss
för er

Sista muren riven

Oskyddade står vi

Frågande
inför det nya
Det okända

Jag blev rädd
Glad
Ledsen
Överväldigad

Och tårarna föll

Ska jag våga falla?




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-09-29 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala