Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalens

Du tar min hand
Motar mig med den andra

Du ler
fast med plågad blick

Du säger du tycker om mig
men du vill inte ha någon

Tror att ensamheten skyddar

Jag ber dig
Älska mig
eller låt mig vara

Inte både och




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-09-29 16:42



Bookmark and Share


  TiVa
Åh jag vet precis...
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala