Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Det här är jag
idag

Imorgon
någon annan

Annan dag

Annat jag

Min kropp formas
av det som sker

Livet själen
formen ger

På den duk
som är jag
målas nytt
varje dag

Se mig inte

som jag är

Se mig

som jag kan bli

Ser du?




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-09-29 16:49



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Härligt.. precis så här tänker jag.."varje morgon vem jag vill vara.. jag är bara mer eller mindre den personen"..
2006-09-30

  Propella
Bra! Tycker om det enkla i den här texten, och innebörden. Fortsätt så!
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala