Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri översättning av Seeing Red - Entombed

http://sv.wikipedia.org/wiki/Entombed

Efter inspiration Av Birgitta Stiefler




Se rött

Jag ser rött
Det hjälper mig se saker konkret
Jag gör allt
i syfte för förbättring
Fråga mig inte varför
för det säger mig ingenting

 


Jag är Alfa och Omega
Början och slut
Detta är bara uppvärming för det som komma skall
Mata mitt medvetande, av brända känslor
med atombombsstora tecken
Torka bort mina sminkade tårar

 


Jag ser rött
Jag öppnar mina ögon
tar mig ner till den punkt
Så ung i hjärtat
oberoende i tanke och medvetande
Pröva mina nerver
Jag gör det här för kicken
och det ger mig allt
som är här för mig att finna

 


Fråga mig inte när jag började hata
för jag minns ej den stund innan dess
Är jag den enda av min art?
Nej
Och vem är inte parasit?
Kan du ge mig namnet på bara en?
Jag ser dina ögon och faktum står mig klart
Jag är inte din ende son




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-10-02 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno