Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

analeptika - söka men inte finna



trollbunden
livbunden
bunden

avmagnetiserad
genom
nervsystemet

hittar ingen nerv
att slå an
gliaceller utan sällskap

livet gick förbi




Fri vers av frostyran
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-10-02 15:57



Bookmark and Share


  Agnes
Får lite zombie-känsla... du är en sann ordkonstnär.
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran