Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du

att du rubbar mina cirklar

Att du får mig att se på saker
ur ett annat ljus

När vi låg där
och jag ville berätta
om det svåra

lyssnade du med dina ögon
och jag såg

att du förstod mig
och mina vardagsnojor
lite mer

och jag förstod
att jag behöver dig

Du kom till mig
i mitt mörka rum
och frågade

\"Varför tänder du inte bara?\"
(du med din Bullerby-logik)

sötaste du

Tack för att du ger mig ljuset




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 793 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-04 17:01



Bookmark and Share


  Frederick
Riktigt bra, gullig! ;D
2007-02-01

  Elin Lindkvinna
Jättesöt verkligen , bullerbylogik, vilket grymt begrepp
2006-10-06

  Lilla My* VIP
"Varför tänder du inte bara..." har inte tänkt på det men så lätt att göra egentligen....vi krånglar bara till allt själva tyvärr! Bra skrivet!
2006-10-06

  Christian_H
Så bra och så välskriven.
2006-10-05

  Propella
Förälskad blir jag av den här. Tokkär. Tack.
2006-10-05

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Som föregående citerade "Varför tänder du inte bara?"

Om det bara varit så lätt, men kanske är det Vi som gör det komplicerat.
2006-10-04

  Lena K Nilsson VIP
"Varför tänder du inte bara?" Ja, den tanken skulle man kanske hålla fast vid! Fin text!
2006-10-04

    Challan
Va mysigt!!!
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala