Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orientering har aldrig varit min grej


Nu står jag här
på denna plats

Det var ju hit jag skulle

Trodde jag

Men aldrig
har känslan varit
starkare

att jag borde vara

någon annanstans




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-10-05 08:49



Bookmark and Share


    cameron
nu kände jag likadant..för en stund (träffad)
lovely..mvh cam
2006-10-09

  Dragoness
Jag håller verkligen med dig
2006-10-05

  Teresia Ridell
Ajdå, jag borde nog INTE läst denna NU !
Hm förstår precis o hoppas ( möjligen egoistiskt ) att jag inte får just den känslan om någon timme.
Hoppas du hittar rätt !
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala