Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskling!


Jag minns den första gången

du tog min hand
över bordet

Det skulle inte synas
för ingen av oss förstod
vad som hände

Jag minns också tiden
som följde

av stulna kyssar
ovisshet

oändlig passion
instängd
i en liten ask

Mina tårar
då du just hade gått
hem till ditt

Och jag satt kvar

Hur jag blev så berörd
av att din arm
sökte min kropp
i sömnen

Så vackert

Jag minns alla avsked
Alla sista gånger

Det räcker nu, sa jag
(Gud, vad dåligt jag ljög!)

Jag minns allt så väl

Och i natt
när jag inte kunde

komma dig nära nog

log jag




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 588 gånger
Publicerad 2006-10-05 16:01



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Du fångade det limbo som plågar en del av vår kärlek på ett sätt som bara är så hudnära.. jag måste hämta plåster..
2006-10-27

  Björn Donobauer
Du fångade det limbo som plågar en del av vår kärlek på ett sätt som bara är så hudnära.. jag måste hämta plåster..
2006-10-27

    cameron
absolutly lovely!!!!
mvh cam
2006-10-10

    Emma_med_t
Oj den här var ju helt otrolig.. sa så mycket../em
2006-10-06

  Lena K Nilsson VIP
Fin text!
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala