Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min lilla fyller 10 år idag!


Fjädrar stora, fjädrar små...


Hon sitter och syr vingar
med stark tråd
Hon vill att de ska kännas
som kärleksfull famn
Hon vill att hennes dotter
ska kunna flyga lätt
Upptäcka livet
Och lyfts upp igen

Jag älskar dig, min lilla
Vill stenar förvandla i
rosornas blad
när du trillar
Vill lägga framför dig
stenar
när marken försvinner
Jag älskar dig, min lilla

Hoppas att du ska kunna
flyga ut med dina vingar
Hoppas att du ska kunna
hitta din egen starka tråd
Hoppas att du ska veta
hur fjädrar hittas
Min lilla stora flicka
som stärker mina vingar




Fri vers av KonstigaKatter
Läst 659 gånger
Publicerad 2006-10-07 11:09



Bookmark and Share


  Szelest
Det är den finaste dikt jag någonsin läst!!! Jag älskar dig. Du är den bästa mamman som finns!!! puss
2007-09-09

    Manuela
Hoppas att jag också en dag får känna denna härliga moderskärlek!Det låter så godhjärtat det du beskriver:) Jag har ju inte egna barn så saknaden är stor. En solklar 5:a!
2006-10-16

  J. Novkovic
kan bara instämma med alla andra! lysande vackert! (:
2006-10-12

  aftermath
vilken magnifik kärleksförklaring.
2006-10-07

  Elin Lindkvinna
Slutet är jättefint. Som stärker mina vingar. Ohh
2006-10-07

  Gunilla Karlsson
Vad vacker!
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

KonstigaKatter
KonstigaKatter