Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6-8 Oktober 2006

Hotell    Blåst    Halmstad    Vågor    God mat   Örebro  

Sköna sängar    Restaurangbesök    Spöregn    Shopping   

Kladdkaka med grädde    Sömnbrist   Smärta    Buss    Stockholm   

Tårar    Mousserande vin    Tylösand    Kossor    Strandpromenad   

Nalle    Frukostbuffé    Godis    Prat    Tv    Musik    Snäckskal   

Havsbrus    Skratt    Pojkvän    Göteborg    Jordgubbar          




Fri vers av Cajsa
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-10-09 00:04



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Ett smittande och inspirerande upplägg. Varje ord rymmer så mycket att tolka in.
2006-10-09

  prinscess VIP
låter som att du har haft en trevlig helg
2006-10-09

  Nessie
Låter som du haft en härlig helg!
2006-10-09

  Cris
Det låter härligt!!!
2006-10-09

  småbusig
Härligt... jag ler med dig !
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg