Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland kommer bara tårarna

 

som när jag känner mig
vilsen

 

eller som igår
när vi hittade
varandra

 

igen

 

äntligen




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 558 gånger
Publicerad 2006-10-09 10:49



Bookmark and Share


    cameron
lovely..träffad!!
2006-10-10

  Propella
Vilket förlösande slut! Som en utandning. Den här ska jag spara.
2006-10-09

  Lilla My* VIP
En mycket stark och känsloladdad dikt! Bravo**
2006-10-09

  Teresia Ridell
Känner absolut igen mig !
Nu ger dikten rysning hela vägen...
2006-10-09

  Lilla_Lala
Du hade nog rätt, Teresia. Dikten blev bättre så här! Tack!
2006-10-09

  Teresia Ridell
Glömde o säg, att jag tycker de raderna kunde utgjort en dikt i sig.
2006-10-09

  Teresia Ridell
Hm första delarna säger mig inte mycket...
Men sista styckena fångar mig helt.
eller som igår,när vi hittade varandra igen, äntligen
2006-10-09

  TiVa
Ja, visst är det skönt med tårar.. Jag håller med dig och jag håller med Kent i låten Mannen med den vita hatten: "De är de dyrbaraste smycken du har!"
Jättefint skrivet!
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala