Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna de höll sig undan

Vet du vad mina tårar rann inte denna gång
och jag behövde inte torka dem.
Det känndes underbart, jag fällde inga tårar för en Idiot som dig.

Det du sa till mig denna gång är inget nytt
för du har sårat mig gång på gång.
Men du är inte värd mina tårar

Du har ljugit för mig och brytit alla dina löften
men ett löfte trodde jag att du skulle hålla.
Men jag hade fel.

Du har inget hjärta för då skulle du inte ha sårat mig
och om jag betydde något för dig
Så skulle du hålla ditt löfte.

Det löfte du gav mig när du lämnade mig
att du alltid skulle ha mig i dina ögon.
Som din vackraste ögonsten.

Men det har visat sig att du aldrig har haft mig inom dig
jag var bara en liten lek.
För dig var jag ingenting.

Tro inte nu att jag gråter om nätterna som förut
mina nätter blomstrar av drömmar.
Jag har gått vidare med mitt liv.




Fri vers av Manal
Läst 248 gånger
Publicerad 2004-11-27 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal