Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden


Du skrev till mig några få ord.

ord som betydde ett slut för allt.


Jag blev inte så förvånad

för jag visste att det skulle komma.


Vet du vad jag årkar inte mer

för jag har gått vidare.


Men jag hörde av mig

för att visa att jag håller mina löften.


För att visa att jag ännu finns för dig

som din vän.


Det var faktiskt du som sa att

jag var din bästa vän på alla sätt och vis.


Men jag har kommit på varför du sa så

för att du behövde mig just då.




Fri vers av Manal
Läst 380 gånger
Publicerad 2004-11-28 00:04



Bookmark and Share


  Myself

2004-11-28

    Frö

2004-11-28

  Cattis Rönn
tack för påminnelsen...Bra beskrivet!
2004-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal