Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be inte om förlåtelse till mig


Att förlåta dig
ger jag till Gud som uppgift.

Att förlåta är svårt
särkilt när man är sårad.

Men Gud vet om dina omständigheter
och Gud är den som straffar.

Be om förlåtelse till Gud
inte till mig.




Fri vers av Manal
Läst 273 gånger
Publicerad 2004-11-28 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal