Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så rasande arg på dig men jag älskar dig

 

Vet du hur jag såg upp till dig
när jag var liten?

 

Allt jag ville var att bli sedd av dig
Av alla egentligen

 

Men alla såg bara dig
Och så är det nu

 

Fortfarande

 

Allas tankar går till dig först
Vet du det?
Inser du?

 

Kan du se vad du gör mot oss?
Mot din son?
Kan du det?

 

Han vill också bara bli sedd av dig
Av oss

Och vi ser honom
men det är med ledsnad i blicken
Och inget vet vad våra blickar
gör mot honom
egentligen

 

Var ska han finna glädjen
att spegla sig i?

 

Jag hoppas du inser vilken ilska
jag känner
för när vi ses
kommer allt vara som vanligt

 

krampaktiga leenden




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-10-10 10:18



Bookmark and Share


  Christian_H
Starka ord och känslor. Bra formulerat. Tungt.
2006-10-10

  Lilla My* VIP
Mycket starka känslor ...bra att få ut vad man känner och läsa själv*
2006-10-10

    Emma_med_t
Kanske för att jag vet en del av bakgrundshistorien kring denna så gör den riktigt ont.. och slutet säger så mycket "krampaktiga leenden".. borde vara "kampaktiga leenden".. jag kan också förstå din maktlöshet för jag vet att du har försökt.. så många ggr.. Detta är ett dilemma där man måste inse att man inte kan hjälpa ngn som inte vill hjälpa sig själv och sluta att må dåligt över och för personen i fråga. Du kan bara finnas där, vad skall du annars göra.. klemmer/Em
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala