Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten påminnelse


Jag hoppas att du har lärt dig
att livet är mer än en lek.

Att du inte bara kan ta någon hjärta
och sedan trampa ned det.

Att du inte bara kan tro
att du kan såra och svika.

Livet är mycket mer än en lek
livet är en gåva.

En gåva man ska ta hand om
och försöka förstå.




Fri vers av Manal
Läst 332 gånger
Publicerad 2004-11-28 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal