Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag råkade få tag på dessa ord och blev tvungen att använda dem.




Sluta stånga huvudet mot väggen och hitta en dörr!

 

I det där rummet
där du är

 

Är det mörkt där?

 

Varför skulle du annars slå i överallt
kan man undra

 

finns här utanför




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-10-11 12:55



Bookmark and Share


  Nina V A
Tycker om hur du delat upp den här texten och man fångas verkligen i tanken när man läser samt..... mjukheten i avslutningen är riktigt skön
2006-10-26

  Christian_H
Bra beskrivet. Du leker med orden på ett sånt sätt att man blir hänförd av ditt sätt att formulera dig. Bra
2006-10-15

  TiVa
Ah.. det där är trösterika ord för en som fastnat i mörkret.. Mitt i prick!
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala