Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du III

 

 

Du och jag var något vackert

två främlingar möttes,

och förälskades.

 

Kärleken var stark men våra liv

kunde inte knytas samman,

de var för olika men ändå lika.

 

Och nu sitter jag och tänker på dig

vi har aldrig träffats,

eller rört vid varandra.

 

men om nätterna möts våra själar

 

 




Fri vers av Manal
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-10-12 00:24



Bookmark and Share


  The Stargazer
En riktigt fin dikt. Inga märkvärdigheter men mycket känsla.
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal