Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Tack för att du väntar kvar!\"

 

Nummer två
Andrahandsvalet
Igen

Det är vi om bara...
Eller om inte

Du äter och har kvar
Jag provsmakar
en redan såld vara

Jag visste det
men fortsatte ändå

Nu står jag här
Väntar på
förstaplatsen

"Du är placerad i kö."

"Det är snart din tur."

"Tack för att du väntar kvar."




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-10-12 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala