Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guantanamo


du var inget annat
än en upprepning

ett mönster

av räta och aviga
maskor

som varv
efter varv

drog öglor
ur min kropp

likt tvångströjan
på fånge #1832




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1498 gånger
Publicerad 2006-10-16 19:06



Bookmark and Share


  Osram
Det här var bra!
Sitter som en smäck! =)
2006-10-29

  Johannes
Politiskt och poetiskt :)

Bra gjort! :D
2006-10-27

  Ms Lovecraft
Ah. Den här lägger sig som ett strypkoppel runt halsen. Bra gjort.
2006-10-25

  noname_realmind
Oj va bra!

Den får verkligen tankarna att
snurra iväg i oprövade fåror,
och det gillar jag :)
2006-10-25

  Tobias Hedlund
Frigörelse!
2006-10-23

    NoMi F
Ja denna poesi är intagande
den är stark i sina ord
Förmedlar vemod och lite till
Tycker om
2006-10-23

    Oprofessionell
Och dagens bästa går till dig, så himla bra så att det inte är sant.
2006-10-21

    Elie
den fängslar, väldigt snyggt skrivet.
2006-10-20

    Manuela
Kalas för mina sinnen:) Insiktsfullt och bra!
2006-10-19

    stockhausen
Snygg metaforUTnyttjning som ger ett härligt betoningsdjup på fenomenet som beskrivs.

av räta och aviga
maskor

och varv

ännu ett varv

hörru!!
gå ett varv

ur min krOPP
2006-10-17

  LimeDominikanen
Gillar hur titeln lite dolt (i alla fall för mig lite dolt) passar in i texten så bra.
Jag får mycket bilder i huvet när jag läser denna text också...smart och bra!
2006-10-17

  Nillaa
Oj.. så många varv, så många maskor... Det känns..
2006-10-17

  alfa VIP
Grymt bra.
Titeln lägger tonen mer i denna
än i många andra jag läst.
Förstår knappt mina egna bilder
som envist dyker upp för mig.
Känslan är dock påtaglig.

Snyggt! Tack!
2006-10-17

  anneluca
Allt har sina avigsidor
men inte denna.....
Gillar
2006-10-17

  molly crayons
ja. snygg och bra. tycks om.
2006-10-17

    Panta rei
Kan bara instämma i hyllningskören - det här är grymt bra och snygg poesi!
2006-10-16

  Åsa Gustavsson VIP
Vi är varandra så lika
trots allt
vi människor

mycket ren och stark dikt
lätt att förstå
men svår att begripa.
2006-10-16

  Elin S
Grymt snyggt Daniel. Jag slås ofta när jag läser dig av att du är så mångsidig.
2006-10-16

  sol
suck!
där drog du orden ur halsen på mej.

förresten ska jag virka en basker...
(försöker tänka på annat - mer positivt sådär)
2006-10-16

  himlens hemlighet VIP
ahhh kan se ananke dansa i ljusblå neon...snyggt som fasen...även om jag fortfarande inte kan låta bli att tänka på de där randiga fångdräkterna i den tecknade varianten av robin hood...hihi...
2006-10-16

  *Camilla*
den fängslar
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP