Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som kärleken

 

Som en våg som sköljer med sig allt
eller lugnet vid en sjö i stiltje
Som att frysa när det ej är kallt
eller hettan i en kyss om vintern

 

Som en vind som kan förflytta hus
eller bron som allt kan bära
Som att i mörkret få tända ljus
eller släcka när man har sin kära
                                                       nära

 

Som en eld som bränner bort all skog
eller glöden i mitt hjärta
Som att äta utan att få nog
eller svälta bort sin smärta

 

Kärleken, sådan är den
nyckfull, farlig, underbar
När allt annat förgås i världen
låt blott kärleken vara kvar




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 657 gånger
Publicerad 2006-10-16 10:22



Bookmark and Share


  Sunset_angel
Mycket vakert skrivet. Och nära på något vis.

mvh/ Sunset_angel =)
2007-03-24

  Teresia Ridell
Mycket vackert, vädjande o insiktsfullt !
Kanon !
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala