Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelse i dina ögon


När du lämnade henne
tänkte jag
att nu ska jag ge dig
allt du inte fått

så du vet
att du valde rätt

Igår såg jag åter
besvikelse
i dina ögon

Det gör inget, sa du
Var inte ledsen
Du är så vacker

besvikelse
i dina ögon

Det blir sådär ibland

besvikelse
i dina ögon

Med dig i andra rummet
somnade jag
med tårar i halsen

Och hennes foto
finns ännu kvar
i din plånbok




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 647 gånger
Publicerad 2006-10-16 10:38



Bookmark and Share


  Albert
ja det är jättefint
jättefint

slutet med fotot i plånboken säger så mycket
jag har också foton i plånboken
de är så svåra att kasta
2007-01-08

  Rozhan
Känslan av att man inte räcker till - slår oss alla skoningslöst till marken... Gillar din upprepning;

"besvikelse
i dina ögon"

Det förstärker det hela enormt! super!
2006-12-10

  Manal
en väldigt stark skriven dikt, de sista orden skär i hjärtat...
2006-10-28

    Manuela
mmmmm.. bilder på andra..inte roligt:(
Skön dikt annars. Besvikelse kan vara ett nödvändigt ont,eftersom det därifrån bara kan bli bättre...
2006-10-19

  Lilla My* VIP
Mycket bra!!Hoppas det inte gäller dig bara**Hennes foto kvar i plånboken..*morr**
2006-10-16

  Christian_H
Bra berättat. Sotligt. Fick lite ont i hjärtat då jag känner igen mig. Bra ordflöde.
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala