Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustration

 

Vi står här

 

nästan ur led sträckta
är våra armar

 

ändå så onåbara
för varandra

 

Kommer du till mig ikväll?




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-10-16 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala