Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gav dig allt men du svek.

När jag trodde på dina ord
gav jag dig mitt hjärta.
För du lovade mig
att alltid finnas för mig.

Du lovade att finnas för mig
såsom jag har funnits för dig.
Dag som natt
spelar ingen roll när.

Du lovade mig
att alltid torka mina tårar.
Men jag ska nu fråga dig
varför du låter dem att rinna?

Om jag förtjänar att bli sårad
så berätta för mig varför.
Om jag förtjänar att bli sviken
så berätta för mig om den orsaken.




Fri vers av Manal
Läst 435 gånger
Publicerad 2004-12-01 00:07



Bookmark and Share


    EHuuva
känner igen mig i många av dina texter, det är så nära att mina tårar börjar rinna när jag läser dom. alla mina minnen kommer upp, men tack för det, du skriver bra :)
2005-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal