Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråden försvann bortåt

 

Jag har tappat tråden

Såg någon vart den tog vägen?

Ligger väl i ett hörn någonstans

 

vänslas med en dammråtta




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-10-17 16:08



Bookmark and Share


  Klara_
Vilket sött litet stycke!
2006-10-18

  Christian_H
Fin. Gillar det korta men ack så betydelsfulla.
Fin avslutning. Du leker med orden.
2006-10-17

  Lena K Nilsson VIP
Så det är där man ska leta...! Kul text!
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala